Με Ζαμπαλά και Κατσικογιάννη η ΕΠΣΗΠ στη Super League 1

07.08.2024 Αναγνώστηκε 1357 φορές

Με δύο διαιτητές, τους Σπύρο Ζαμπαλά και Αλέξανδρο Κατσικογιάννη, θα εκπροσωπείται τη νέα χρονιά η ΕΠΣ Ηπείρου στη Super League 1 μετά την ανακοίνωση των πινάκων από την ΚΕΔ για την αγωνιστική περίοδο 2024-25.

 

Με Ζαμπαλά και Κατσικογιάννη η ΕΠΣΗΠ στη Super League 1

Τους πίνακες των διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών διαιτησίας στην Super League 1, & 2 και στη Γ Εθνική για τη σεζόν 2024-25 ανακοίνωσε η ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Από την ΕΠΣ Ηπείρου στον πίνακα της Super League 1 θα βρίσκονται και τη νέα χρονιά ως διαιτητές οι Σπύρος Ζαμπαλάς και Αλέξανδρος Κατσικογιάννης, ενώ στους βοηθούς κόπηκε ο Θεόφιλος Μωυσιάδης. Πάντως, στις θέσεις τους ως βοηθοί διαιτητών παρέμειναν οι Αθανάσιος Κόλλιας, Κωνσταντίνος Λιόντος και Λάμπρος Διαμάντης.
Στην Super League 2 η ΕΠΣ Ηπείρου θα έχει βοηθό τον Αθανάσιο Θανασιά.

Στη Γ’ Εθνική, διαιτητές από την ΕΠΣ Ηπείρου θα είναι οι Νικόλαος Μαγγιώρος, Κωνσταντίνος Μπούμπας, Λεωνίδας Τζόβας και Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου. Βοηθοί θα είναι οι Θωμάς Γκέλης, Διονύσης Διαμαντόπουλος, Ορέστης Ευαγγέλου και Αριστείδης Πασιάς.

Όσον αφορά τους παρατηρητές διαιτησίας Αθανάσιος Μπριάκος και Δημήτρης Θάνος θα είναι στην Super League 1, ο Κωνσταντίνος Δάλλας στην Super League 2 και στη Γ Εθνική οι Γεώργιος Γιαννουλάκης, Δημήτριος Γούκος, Κωνσταντίνος Κατσουλίδης, Βασίλειος Μπίτας και Νικόλαος Χατζηνικολάου.

Σχολιασμος