Νίκη τριάδας επί του Ασκληπιού Τρικάλων για τις γυναίκες του ΓΑΣ

06.02.2022 Αναγνώστηκε 1819 φορές

Οι γυναίκες του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής στην έδρα του Ασκληπιού Τρικάλων και κατάφεραν να πάρουν νίκη βαθμολογικής σημασίας.

Νίκη τριάδας επί του Ασκληπιού Τρικάλων για τις  γυναίκες του ΓΑΣ

Στο πρώτο και δεύτερο σετ έχοντας καλό σέρβις και πολλές επιθετικές επιλογές περιόρισαν την ανάπτυξη του παιχνιδιού της ομάδας του Ασκληπιού την οποία και αποδιοργάνωσαν αμυντικά.

Η ομάδα του Ασκληπιού περιορίστηκε σε ατομικές κυρίως ενέργειες των παικτριών της. Αν και αμυντικά η ομάδα του ΓΑΣ παρουσίασε αρκετά κενά σταδιακά βελτίωσε και την αμυντική της λειτουργία και χωρίς αντίσταση πήρε τα σετ με 16-25 και 20-25 αντίστοιχα.
Στο τρίτο σετ αν και αρχικά η εικόνα δεν άλλαξε μέχρι και το 11-13, στη συνέχεια η ομάδα του Ασκληπιού βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι και εκμεταλλευόμενη και τα λάθη των γυναικών του ΓΑΣ πήρε προβάδισμα με 20-17.

Η αντίδραση όμως των γυναικών του ΓΑΣ ήταν άμεση, καθώς κατάφεραν να συγκεντρωθούν στο παιχνίδι και να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Έτσι αρχικά μείωσαν σε 21-19 και στη συνέχεια ισοφάρισαν σε 22-22 για να πάρουν τελικά το σετ με 22-25.

Με τη νίκη αυτή οι γυναίκες του ΓΑΣ σκαρφάλωσαν στη 3η θέση που οδηγεί στα play-off ανόδου.

Ακολουθούν δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια στο κλειστό του ΠΕΑΚΙ με την Αργώ Βόλου, το Σάββατο 12/2/2022 και ώρα 18.00, η οποία βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και με το δεύτερο Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό, στις 19/2/2022 και ώρα 18.00, ο οποίος μετά τη χθεσινή του νίκη επί της Αργώ Βόλου εξασφάλισε το εισιτήριο για τα play-off.ΑΣ

ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(0-3): 16-25, 20-25, 22-25

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Καμινάρης): Καπέλου, Μουζακιάρη/λ, Τζήμα, Κοκκαλιάρη, Γιόλα, Κόκκαλη, Δίντσικου, Αλβίζου, Τσιούμα, Παπαγιάννη, Γούλα, Μπρουσιάκη.

ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ(Τσιούπης-Κοντογιάννης): Μπόζιου, Παππά Αικ., Chabai, Καλουτσάκη, Νιακοπούλου/λ, Ντούση, Τικμανίδου, Ανουλίδου/λ, Μπάρλα, Μπουρλή, Κακαγή.

Σχολιασμος