Κέρδισαν οι πρωτοπόροι, πολύτιμη νίκη το Νησί

07.04.2024 Αναγνώστηκε 1399 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε στην Α' κατηγορία, η πρωτοπόρος Ελεούσα επικράτησε με 0-4 του Νεοχωρόπουλου και διατήρησε τη διαφορά στους 4 βαθμούς από την Ανατολή και την Καστρίτσα που κέρδισαν την Κόνιτσα και το Δροσοχώρι αντίστοιχα, ενώ σημαντική νίκη πήρε το Νησί επί του Κουτσελιού.

Κέρδισαν οι πρωτοπόροι, πολύτιμη νίκη το Νησί

Μια αγωνιστική πριν το ντέρμπι με την Ανατολή στο "Θ.Λώλης" και δυο πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα η Θύελλα Ελεούσας ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Νεοχωρόπουλου και διατήρησε τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την Ανατολή και την Καστρίτσα. Δυο γκολ στη νίκη της Ελεούσας πέτυχε ο Μουχάνης και από ένα σημείωσαν οι Νάσιος και Τσάγκας.

Η Ανατολή επικράτησε με 4-1 της Πίνδου Κόνιτσας με όλα τα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μίνη να αποδεικνύεται χρυσή αλλαγή, ενώ η Καστρίτσα κέρδισε εύκολα με 5-0 το Δροσοχώρι με τους Κακαράντζα και Μόσχο να πετυχαίνουν από δυο γκολ και ένα ο Κλιτσινάρης.

Στο Ενωσιακό, το Νησί επικράτησε με  4-1 του Κουτσελιού, ανέβηκε στους 30 βαθμούς και απομακρύνθηκε σημαντικά από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν την παραμονή. Οι Κλεισούρας, Σύμπας και Τζιμογιάννης (δυο) τα γκολ για την ομάδα του Μπόλου, μείωσε για το Κουτσελιό ο Κέντρος.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

Νεοχωρόπουλο-Ελεούσα 0-4

Καστρίτσα-Δροσοχώρι 5-0

Ανατολή-Κόνιτσα 4-1

Νησί- Κουτσελιό 4-1

Τα χτεσινά αποτελέσματα:

Πέραμα-Χουλιαράδες 4-1

Σταυράκι-Μέτσοβο 4-1

Λογγάδες-Κεφαλόβρυσο 1-1

Βουνοπλαγιά-Νεοκαισάρεια 0-3

 

Σχολιασμος