Την λύγισε στο φινάλε, Κρανούλα-Κοσμηρά 1-3 (video)

29.04.2024 Αναγνώστηκε 1297 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε έναν αγώνα που προσέφερε δράση και αγωνία μέχρι το τελευταίο λεπτό, η Κοσμηρά κατάφερε να κερδίσει την Κρανούλα εκτός έδρας, με σκορ 1-3, για την 30η αγωνιστική της Β΄ Ερασιτεχνικής και παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Την λύγισε στο φινάλε, Κρανούλα-Κοσμηρά 1-3 (video)

Η αρχή του ημιχρόνου βρήκε τη Κοσμηρά να μπαίνει πιο δυνατά προσπαθώντας να σπάσει την άμυνα των γηπεδούχων, με τους εξτρέμ της να δημιουργούν ρήγματα χωρίς αποτέλεσμα, με σημαντικότερη ευκαιρία στο 8ο λεπτό, με τον Παπαστράτο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Κρανούλας τετ α τετ απέναντι στον Σταυρόπουλο με τον τελευταίο να αποκρούει σωτήρια κρατώντας το μηδέν.

Η Κρανούλα ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε με στημένες φάσεις κυρίως να απειλήσει την εστία του Ζότα με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αντιδρά και να αποκρούει με δυσκολία στην κεφαλιά του Μπάγια  που πήδηξε πιο ψηλά από όλους μέσα από την μικρή περιοχή στο 23΄υστέρα από σέντρα του Ζήση.

Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες να οδεύουν προς τα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Στην επανάληψη, η Κρανούλα μπήκε αποφασιστικά ώστε να δημιουργήσει ευκαιρίες και να πάρει το προβάδισμα αλλά δεν εκμεταλλεύτηκε το μομεντουμ, οι φιλοξενούμενοι άρχισαν  και έβρισκαν ρυθμό και στο 67΄ο Χριστογιώργος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή οπού και ανατράπηκε από πίσω από τον αντίπαλο αμυντικό κερδίζοντας πέναλτι.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μπαλάματσιας κερδίζοντας τον Σταυρόπουλο στην δεξιά του γωνία και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του για το 0-1.

Η Κράνουλα δεν τα παράτησε, επιτέθηκε και έφερε την αναμέτρηση στα ίσια στο 83΄, με τον Ζήση να υποδέχεται την μπάλα στο ύψος του πέναλτι ανάμεσα στους αμυντικούς της Κοσμηράς και να σκοράρει για το 1-1 με όμορφο σουτ στην αριστερή γωνία του Ζότα.

Ωστόσο, η Κοσμηρά δεν είπε την τελευταία της λέξη. Την στιγμή οπού οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές τους ψάχνοντας το γκολ της ανατροπής, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ανοιχτούς χώρους στην άμυνα και πήραν ξανά το προβάδισμα στο 86’, με τον Περβανά να βγάζει κάθετη πάσα στον Χριστογιώργο και αυτός με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Σταυρόπουλου για το 1-2.

Στο 94ο λεπτό στην αντεπίθεση, ο Μπαλαμάτσιας με όμορφη ατομική ενέργεια προσπέρασε τον Παντούλη από αριστερά και την κατάλληλη στιγμή “έσπασε” την μπάλα στον επερχόμενο Χριστογιώργο που με δεύτερο προσωπικό του τέρμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-3.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Κοσμηρά δείχνει την ανθεκτικότητά της και την ικανότητά της να αντιδρά σε δύσκολες στιγμές, ενώ η Κρανούλα έχασε μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσει την τρίτη πολυπόθητη θέση που οδηγεί στην Α΄κατηγορία.

Διαιτησία: Τασιούλας Π., Θανασιάς Α., Βλαχοπούλου Ε.

ΑΕ Κρανούλας(Βλαχογιώργος Σ.):Σταυρόπουλος,Γαβρίλας(86΄Γαβρίλας),Μπαρέκος,Παντούλης,Τσολάκος,Τέγος, Ζήσης,Διαμάντης(46΄Κίτος),Ανθόπουλος(68΄Τσελέπης),Μπάγιας,Ζώης(53΄Alijaj).

ΑΟ Κοσμηράς(Νίτας Μ.):Ζότα,Λισγάρας,Γκούζος(84΄Κούτρας),Νούσης,Θέμος,Περβανάς,Δήμος, Χριστογιώργος,Λάμπρης(69΄Γιαννάκης),Παπαστράτος,Μπαλαμάτσιας.

Σχολιασμος