Νίκησε πριν το ντέρμπι, Ανατολή-Κόνιτσα 4-1 (video)

07.04.2024 Αναγνώστηκε 1248 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Για την 28η αγωνιστική της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας, η Ανατολή επικράτησε με 4-1 της Πίνδου Κόνιτσας και παρέμεινε στους -4 από την πρωτοπόρο Ελεούσα, μια αγωνιστική πριν το μεταξύ τους ντέρμπι στο «Θεόδωρος Λώλης».

Νίκησε πριν το ντέρμπι, Ανατολή-Κόνιτσα 4-1 (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Σε ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο οι τελικές προσπάθειες που σημειώθηκαν ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Στο 3’ ο Ορφανός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ, ενώ στο 10’ σε εκτέλεση κόρνερ του Χαλούλου για την Πίνδο, ο Μουρεχίδης πήρε την κεφαλιά η μπάλα έφυγε άουτ. Η Ανατολή προσπαθούσε μάταια να βρει ανοιχτούς διαδρόμους να απειλήσει την εστία του Εξάρχου.
Η επόμενη καλή στιγμή καταγράφηκε στο 35’ όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε από δεξιά το κόρνερ, ο Κοσυφαρίνης έκανε την προβολή αλλά ο Μουρεχίδης έδιωξε τη μπάλα προτού περάσει τη γραμμή του τέρματος και γλίτωσε την Πίνδο από βέβαιη παραβίαση.


Στην τελευταί αξιόλογη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο, ο Γιαννιώτης έκανε το διαγώνιο σουτ από δεξιά αλλά η μπαλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το απέναντι κάθετο δοκάρι του Εξάρχου.


Με το καλημέρα της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Συγκεκριμένα στο 46’ ο Τασιούλας τροφοδότησε κάθετα τον Μίνη και εκείνος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Εξάρχου και σημείωσε το 1-0 στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, καθώς αντικατέστησε στην ανάπαυλα του Ορφανού.


Στο 55’ ο Πατσούρας έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στην επόμενη φάση χάθηκε μεγάλη φάση για τους γηπεδούχους όταν ο Γιαννιώτης έκανε το σουτ εντός περιοχής αλλά ο Έξαρχος έδιωξε σωτήρια τη μπάλα.

Τα αριθμητικά δεδομένα μεταβλήθηκαν στο παιχνίδι στο 62’, καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ηλίας για σκληρό μαρκάρισμα στον Διαμαντόπουλο και άφησε την Πίνδο με δέκα παίκτες.

Στο 63’ ο Τασιούλας δέχτηκε τη μπάλα μετά από μια εκτέλεση φάουλ που εκτελέστηκε πλασαριστά, έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Έξαρχος.Στο 69’ ο Μίνης βρήκε χώρο και έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Η Ανατολή αγκάλιασε τη νίκη στο 72’ καθώς πήρε προβάδισμα με αέρα δυο τερμάτων στο σκορ.

Ο Μίνης έβγαλε μπαλιά στον Τασιούλα και εκείνος πλάσαρε ιδανικά τον Έξαρχο και έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά σε τρίτο γκολ με τον Γιαννιώτη στο επόμενο λεπτό.
Το 3-0 ήρθε τελικά στο 79’ όταν ο Διαμαντόπουλος εκτέλεσε πλασαριστά το φάουλ για τον Μίνη και εκείνος με σουτ σκόραρε για δεύτερη φορά στο ματς.

Στο 81’ η Ανατολή έμεινε και εκείνη με δέκα παίκτες λογω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Γιαννιώτη.
Η Κόνιτσα μείωσε σε 3-1 στο 83’ με σουτ του Μουρεχίδη. Ο Τασιούλας έκανε το σουτ στο 85’ αλλά έδιωξε ο Έξαρχος.
Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε ο Τασιούλας στην εκπνοή.
Διαιτησία: Κατσικογιάννης (Διαμαντόπουλος-Ραβάνογλου)
Ανατολή (Αλέκος Τάτσης): Διαμάντης (80’ Χάιδος), Σαούγκος, Διαμαντόπουλος, Σιαπλαούρας (75’ Ηλίας), Πάνος, Σχισμένος, Κοσυφαρίνης (46’ Ακουλλι),Τασιούλας, Γιαννιώτης,Ορφανός (46’ Μίνης), Κιούρκας (75’ Γκόγκος).
Πίνδος Κόνιτσας (Χρήστος Βαζάτης):Έξαρχος Σ, Ηλίας Μ, Ντεντόπουλος,Έξαρχος Θ, Μήτσος, Πατσούρας, Λάμπρου, Χαλούλος (55’ Μπενέκος Αχ), Ντεντόπουλος Αρ (55’ Κυρτζόγλου), Κίτσος, Μουρεχίδης.

Σχολιασμος