Καλπάζει στον τίτλο η Ελεούσα, 0-4 το Νεοχωρόπουλο (video)

09.04.2024 Αναγνώστηκε 799 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μπορεί να δυσκολεύτηκε περισσότερο από ότι δείχνει το τελικό σκορ, ωστόσο η Θύελλα Ελεούσας έκανε το απόγευμα της Κυριακής ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου της Α’ Ερασιτεχνικής. Η ομάδα του Ανέστη Ζώη επικράτησε με 0-4 του μαχητικού Νεοχωρόπουλου και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας πριν το ντέρμπι κορυφής με την Ανατολή. Παράλληλα, η Θύελλα συμπλήρωσε 3 νίκες μέσα σε 7 ημέρες με Πέραμα, Νησί και Νεοχωρόπουλο έχοντας πετύχει 12 γκολ χωρίς να δεχτεί κανένα.

 

Καλπάζει στον τίτλο η Ελεούσα, 0-4 το Νεοχωρόπουλο (video)
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η Ελεούσα είχε από την αρχή του αγώνα την κατοχή της μπάλας και την κυριαρχία, ωστόσο το πρώτο ημίωρο ήταν φλύαρη και χωρίς να δημιουργεί φάσεις. Από την άλλη, το Νεοχωρόπουλο προσπαθούσε να απειλήσει με αντεπιθέσεις. Η πρώτη αξιόλογη φάση καταγράφηκε στο 30’ με τον Βελτσίστα να παίρνει την κεφαλιά μετά από κόρνερ του Μπουκουβάλα, όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 34’ η Θύελλα έφτασε μια ανάσα από το γκολ όταν και πάλι ο Μπουκουβάλας εκτέλεσε κόρνερ, ο Νάσιος πήρε την πρώτη κεφαλιά και στο δεύτερο δοκάρι ο Τσουμάνης Δ. βρέθηκε αφύλακτος, αλλά δεν έβαλε καλά το κεφάλι του και η μπάλα πήρε ύψος, με αποτέλεσμα να χάσει το άχαστο.

Το γκολ τελικά για την Ελεούσα ήρθε στο 39’. Ο Μαλλάτος από αριστερά εκτέλεσε δυνατά ένα πλάγιο, ο Βελτσίστας πήρε την κεφαλιά και ο Μουχάνης με ένα εντυπωσιακό γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Δημητρίου για το 1-0, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 48’ ακυρώθηκε για την Ελεούσα γκολ που πέτυχε ο Τσουμάνης Δ. για επιθετικό φάουλ του Βελτσίστα. Στο 73’ η Ελεούσα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μουχάνη από τον Μάρκο, με τον διαιτητή Χατζηπαναγιώτου να καταλογίζει πέναλτι, απόφαση που αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι υποστηρίζοντας ότι προηγήθηκε επιθετικό φάουλ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Άγγελος Νάσιος, ο οποίος ευστόχησε και έκανε το 0-2.

Δύο λεπτά αργότερα η Θύελλα «καθάρισε» το παιχνίδι με τον Βελσίστα να κάνει κοντινό πλασέ μετά από παράλληλη σέντρα του Μαρμούτα και προβολή του Μουχάνη για το 0-3.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 77’ με τη Θύελλα να πετυχαίνει τρίτο γκολ μέσα σε ένα τετράλεπτο. Μετά από γρήγορη αντεπίθεση ο Βελτσίστας από αριστερά πάσαρε παράλληλα στον Τσάγκα που έκανε το πλασέ στην κίνηση και έκανε το 0-4.

Διαιτησία: Χατζηπαναγιώτου (Θανασιάς – Παπαδημητρίου)

Νεοχωρόπουλο (Juliet Cobaj): Δημητρίου, Φωτίου, Νάτσιας, Μάρκο, Κασιμόπουλος, (79’ Ζαννης), Γκούμας, Μπίττας (79’ Τσάνε), Γεωργιάδης, Οικονόμου (78’ Πανταζόπουλος), Πεπόνης, Κασίμης.

Θύελλα Ελεούσας (Ανέστης Ζώης): Κοττίκας, Μαρμούτας (79’ Έξαρχος), Παληοχώρης, Νάσιος (76’ Γεωλδάσης), Μαλλάτος, Μουχάνης,. Μπουκουβάλας (79’ Τσουμάνης Π.), Νούγιας (79’ Τζίμας), Βελτσίστας, Κεφάλας (70’ Τσάγκας), Τσουμάνης Δ.

Σχολιασμος