Γκούρας: «Γράφουμε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της Θύελλας» (video)

17.04.2024 Αναγνώστηκε 702 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Σε δηλώσεις μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου ερασιτεχνών ο προπονητής της Θύελλας Κατσικά, Νίκος Γκούρας, ανέφερε πως είναι χαρούμενος για την κατάκτηση του τροπαίου και που είναι προπονητής αυτής της ομάδας, τόνισε πως επόμενος στόχος είναι η παραμονή στην Γ΄ Εθνική και ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας.

Γκούρας: «Γράφουμε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της Θύελλας» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πώς νιώθει για την δεύτερη σερί κατάκτηση του τροπαίου:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, αυτό είναι η αλήθεια. Το θέλαμε πάρα πολύ και είμαι πολύ τυχερός που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα, με αυτούς τους καταπληκτικούς ποδοσφαιριστές και δεν μπορώ να κρύψω τα συναισθήματά μου, είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενος, τα παιδιά τα δώσανε όλα για αυτό το κύπελλο, το θέλανε πολύ. Νομίζω ότι γράφουμε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας και χαίρομαι που είμαι προπονητής αυτής της ομάδας και βάζω κι εγώ το λιθαράκι μου».

Για την εμφάνιση της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο:

« Είναι κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ, θέλαμε να δώσουμε έναν διαφορετικό ρυθμό στο παιχνίδι, έναν ρυθμό παιχνιδιού Γ Εθνικής. Ξέραμε ότι οι αντίπαλοί μας ίσως να μην μας ακολουθήσουν σε αυτόν τον ρυθμό, και ήταν κάτι που θέλαμε να το κάνουμε από το πρώτο λεπτό».

Για τον επόμενο στόχο που είναι η παραμονή στην κατηγορία:

«Δουλεύουμε πάρα πολύ, νομίζω ότι αυτή την στιγμή η ομάδα είναι στην καλύτερη στιγμή που θα μπορούσε να βρεθεί, νομίζω ότι το είδατε κι εσείς και όλος ο κόσμος, που στο πρώτο ημίχρονο δείξαμε ποιοι πραγματικά είμαστε, ότι η ομάδα είναι πάρα πολύ καλά, σωματικά, ψυχικά, πνευματικά και αγωνιστικά. Απομένουν τρεις τελικοί για εμάς τώρα, αρχής γενομένης από το Σάββατο, θα τα δώσουμε όλα, και ευελπιστούμε ότι θα είμαστε μία από τις ομάδες που θα σωθούμε, γιατί και αυτόν τον στόχο τον θέλουμε πάρα πολύ».

Για τον κόσμο της ομάδας:

« Πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, ο κόσμος της Θύελλας δεν σταμάτησε ποτέ να είναι στο πλευρό της, όχι τώρα που είμαστε εμείς εδώ, μια φορά Θύελλα, για πάντα Θύελλα».

 

Σχολιασμος