Βαρτζιώτης: «Έχουμε πρόγραμμα και πιστεύω πως θα μας βγει» (video)

17.04.2024 Αναγνώστηκε 1205 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Μετά το τέλος του τελικού και την κατάκτηση του τροπαίου από την Θύελλα Κατσικάς, ο πρόεδρος της ομάδας, Αλέξανδρος Βαρτζιώτης, στάθηκε στην δουλειά που γίνεται από την διοίκηση τα τελευταία έξι χρόνια, ανέφερε πως πιστεύει στην παραμονή και πως είναι ο επόμενος στόχος της ομάδας, ενώ τόνισε πως τίποτα δεν γίνεται χωρίς στόχο και πρόγραμμα.

Βαρτζιώτης: «Έχουμε πρόγραμμα και πιστεύω πως θα μας βγει» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου δεύτερη σερί χρονιά στην θητεία του:

«Η δουλειά έγινε εδώ και έξι χρόνια, βήμα-βήμα, σιγά –σιγά, και το αποκορύφωμα νομίζω ήταν πέρυσι, ήταν ίσως η καλύτερη πορεία της ομάδας. Θα μπορούσε και η φετινή να είναι η καλύτερη πορεία, αρκεί να κατακτήσουμε και τον δεύτερο στόχο, ο οποίος είναι η παραμονή, υπομονή μια εβδομάδα και θα το πετύχουμε πιστεύω και αυτό. Πιστεύω στα παιδιά, πιστεύω στον προπονητή, πιστεύω σε όλη την διοίκησή μας, πιστεύω στον κόσμο μας, πιστεύω πως κάτι θα γίνει και θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Για το αν είναι ''τρελός'' ο πρόεδρος τελικά:

« Δεν νομίζω, για να φτάσεις σε ένα επίπεδο τέτοιο η ομάδα χρειάζεται λογική, σύνεση και βήμα-βήμα. Δεν γίνεται τίποτα παρορμητικά, δεν γίνεται τίποτα χωρίς στόχο και χωρίς πρόγραμμα. Εμείς έχουμε πρόγραμμα και θέλω να πιστεύω πως θα μας βγει».

Σχολιασμος