Στο Μέτσοβο συνεχίζουν και τη νέα χρονιά οι Βαγγέλης και Μάριος Κάτσενος

11.06.2022 Αναγνώστηκε 813 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Την ανανέωση με τον αμυντικό Βαγγέλη Κάτσενο και τον τερματοφύλακα Μάριο Κάτσενο ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Μετσόβου διατηρώντας δύο σημαντικούς παίκτες στο ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου .

Στο Μέτσοβο συνεχίζουν και τη νέα χρονιά οι Βαγγέλης και Μάριος Κάτσενος
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι δύο αθλητές βρέθηκαν σήμερα στα νέα γραφεία της ομάδος, συνομίλησαν με τον Πρόεδρο κ. Στέργιο Ταλάρη μέσα σε ευχάριστο κλίμα και αποφάσισαν από κοινού τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Τα δύο αδέρφια έχουν πρωταγωνιστήσει κατά το παρελθόν σε αρκετές ομάδες της Α Ερασιτεχνικής και δήλωσαν έτοιμοι να προσφέρουν όλα όσα χρειάζεται ώστε να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της.

Ο ΠΑΣ Μετσόβου, ο προπονητής, οι παίκτες και όλος ο φίλαθλος κόσμος εύχεται στου; Βαγγέλη και Μάριο Κάτσενο μία αγωνιστική περίοδο γεμάτη υγεία και επιτυχίες και τους ευχαριστούν θερμά για την επιλογή τους να παραμείνουν στην οικογένεια του Μετσόβου.

Σχολιασμος