Γενική είσοδος 5 ευρώ στο φιλικό με ΠΑΟΚ Β'

20.02.2025 Αναγνώστηκε 331 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ελεύθερη είσοδο όρισε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα στο φιλικό με τον ΠΑΟΚ Β' που θα γίνει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 13.30 στο Ζωσιμάδες για τους κατόχους διαρκείας και τα παιδιά. Για τους υπόλοιπους, υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει αποκλειστικά από τη μεγάλη σκεπαστή.

Γενική είσοδος 5 ευρώ στο φιλικό με ΠΑΟΚ Β'

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει πως για την φιλική αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’ που θα διεξαχθεί το Σάββατο (22/2, 13:30) θα υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ, ενώ θα είναι δωρεάν για τα παιδιά. Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν κανονικά για το φιλικό και η είσοδος των φιλάθλων θα γίνει αποκλειστικά από τις Θύρες 3 και 4.

Τρόπος έκδοσης εισιτηρίων: Μέσω των εκδοτηρίων του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από τις 12:00 έως και την έναρξη της αναμέτρησης.

 

 

Σχολιασμος