Aνεβάζουν ρυθμούς ενόψει Ηρακλή στον ΠΑΣ Γιάννινα

24.04.2025 Αναγνώστηκε 146 φορές

Μπορεί τα βλέμματα όλων των Ηπειρωτών φιλάθλων να είναι στραμμένα στο τι μέλλει γενέσθαι με τα διοικητικά του ΠΑΣ Γιάννινα και εάν έλθει η πολυπόθητη αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς, ωστόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα επικεντρώνονται στο ντέρμπι γοήτρου με αντίπαλο τον Ηρακλή την Κυριακή (27/04, 14.45, ΣΚΑΙ) στο «Ζωσιμάδες» για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των Play Off του Α’ ομίλου της Super League 2.

 

Aνεβάζουν ρυθμούς ενόψει  Ηρακλή στον ΠΑΣ Γιάννινα

Να σημειωθεί ότι αυτό το παιχνίδι θα γίνει παρουσία κόσμου, μιας και ο ΠΑΣ εξέτισε την ποινή των δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών στα ματς με Μακεδονικό και Καμπανιακό. 

Τα δύο τελευταία παιχνίδια με Ηρακλή και Καμπανιακό έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα πλέον για τους Γιαννιώτες καθώς δεν διακυβεύεται τίποτα βαθμολογικό. Ωστόσο ο Δελβινακιώτης τεχνικός Νίκος Μπαδήμας και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο θέλουν να επιστρέψει η ομάδα στις καλές εμφανίσεις και στα νικηφόρα αποτελέσματα που είχε στο σύνολο των Play Off, με εξαίρεση φυσικά τη βαριά ήττα-διασυρμό από τη Λάρισα με 5-0 στο AEL FC Arena το Σάββατο του Λαζάρου.

Η προετοιμασία για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Ηρακλή ξεκίνησε την Τρίτη το απόγευμα και συνεχίστηκε χτες το πρωί στο ΠΕΑΚΙ. Το πρόγραμμα περιλάμβανε δουλειά στην ταχυδύναμη για να ολοκληρωθεί η προπόνηση με αγωνιστικά παιχνίδια. Ο Λεό έκανε μέρος της προπόνησης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ξανά ο Αζίζ.

Ο Γάλλος επιθετικός δεν δείχνει να μπορεί να ξεπεράσει τη διάταση έσω πλαγίου συνδέσμου και είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να είναι έτοιμος. Αντίθετα, Βουτσάς και Τσίρης έχουν μπει ήδη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης πριν το Πάσχα και δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής, έστω και για ψυχολογικούς λόγους, σε ένα από τα τελευταία δύο παιχνίδια με Ηρακλη και Καμπανιακό.

Τέταρτο ban στον ΠΑΣ Γιάννινα

Εν τω μεταξύ, εδώ και λίγες ημέρες ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αντιμέτωπος με το τέταρτο ban από τη FIFA για ληξιπρόθεσμες οφειλές σε έναν ακόμα ξένο ποδοσφαιριστή και αντιμέτωπη και πάλι με απαγόρευση μεταγραφών το καλοκαίρι, αν δεν έχει εξοφλήσει μέχρι τις 30 Ιουνίου. 

Η γιαννιώτικη ΠΑΕ κέρδισε λίγο χρόνο από την περίπτωση του Γκάρο και το λάθος που έγινε από τους δικηγόρους του Αργεντίνου, ωστόσο τα προβλήματα και οι προσφυγές δεν λένε να σταματήσουν.

Ο νέος περιορισμός βγήκε την Μ. Πέμπτη 17 Απριλίου, όπως αναφέρει η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου στην ιστοσελίδα της. Οι Ηπειρώτες πρέπει να πληρώσουν τις οφειλές τους, διαφορετικά θα επιβληθεί απαγόρευση μεταγραφών για τρεις μεταγραφικές περιόδους, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της ομάδας.

Με αλλαγές ο Ηρακλής

Την προετοιμασία τους για την κυριακάτικη -εκτός έδρας- αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζουν οι παίκτες του Ηρακλή.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει τη δυνατότητα στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν (σ.σ κόντρα στους Ηπειρώτες και τον Μακεδονικό αντίστοιχα) να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες, με το βλέμμα στραμμένο και στην επόμενη σεζόν και ξεκαθαρίζοντας ποιοι θ' αποχωρήσουν και ποιοι θα παραμείνουν με στόχο να μπουν από νωρίς οι βάσεις τη νέα σεζόν.

Σχολιασμος