Παρέλαβε το σήμα του ο διεθνής VAR Σπύρος Ζαμπαλάς

16.01.2024 Αναγνώστηκε 1942 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Τα σήματα της FIFA για τους διεθνείς αγώνες του 2024 παρέλαβαν τη Δευτέρα οι διεθνείς Έλληνες διαιτητές, ανάμεσα τους και ο Γιαννιώτης διεθνής πλέον διαιτητής VAR Σπύρος Ζαμπαλάς.

Παρέλαβε το σήμα του ο διεθνής VAR Σπύρος Ζαμπαλάς
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας το απόγευμα της Δευτέρας, παρουσία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, απόντος όμως του αρχιδιαιτητή και επικεφαλής της ΚΕΔ, Πίτερ Φρόιντφελντ, ο οποίος παραμένει κλινήρης λόγω ασθένειας. Στην εκδήλωση παρέστη ως επίτιμος καλεσμένος το  μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της UEFA, Μπγιόρν Κάιπερς, ο οποίος ήταν αυτός που έκανε και την απονομή των σημάτων στους διεθνείς διαιτητές.

Να σημειωθεί ότι πέραν του Γιαννιώτη Ζαμπαλά που είναι διεθνής στο VAR, είναι από το 2020 διεθνής στο ποδόσφαιρο άμμου ο Πρεβεζάνος Γιώργος Φίτσας, αλλά και στο γυναικείο ποδόσφαιρο η Ειρήνη Πιγγιού από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας.

Στη φωτογραφία αριστερά ο Σπύρος Ζαμπαλάς, στη μέση ο Άγγελος Ευαγγέλου από την Αθήνα και αριστερά το μέλος της επιτροπής διαιτησίας της UEFA Μπιόρν Κάιπερς.

Σχολιασμος