Παίκτης του Παναιτωλικού ο Νώντας Παντελάκης

20.06.2024 Αναγνώστηκε 1002 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Λίγα εικοσιτετράωρα αφότου έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Χανιώτης κεντρικός αμυντικός Νώντας Παντελάκης βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του στο Αγρίνιο, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο με τον Παναιτωλικό.

 

Παίκτης του Παναιτωλικού ο Νώντας Παντελάκης

Ο Παντελάκης συμπλήρωσε 5 χρόνια με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα και φόρεσε συνολικά 133 φορές τη φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου». Σημείωσε 8 γκολ, μερικά εκ των οποίων ήταν ιδιαίτερα σημαντικά, ενώ μοίρασε και μία ασίστ. Τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βασικό αμυντικό δίδυμο με τον Εραμούσπε στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Παντελάκης είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με τους Γιαννιώτες, δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι του 2025, ωστόσο δεν ήταν επιθυμία του να συνεχίσει στον ΠΑΣ ούτε στην Super League 2. Από πλευράς διοίκησης Χριστοβασίλη υπήρχαν χρωστούμενα και οφειλές προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, επομένως υπήρξαν διαπραγματεύσεις και στην ουσία ο ποδοσφαιριστής κέρδισε την ελευθέρας του με τα χρήματα που του οφείλονταν.

Στον Παναιτωλικό ο Νώντας Παντελάκης θα συνεργαστεί με τον πρώην προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη, με τον οποίο δεν είχαν προλάβει να συνεργαστούν στη γιαννιώτικη ομάδα, καθώς ο Παντελάκης πήγε στον ΠΑΣ το καλοκαίρι του 2019 όταν είχε ήδη αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία ο έμπειρος Ρεθυμνιώτης τεχνικός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός

«Ο Επαμεινώνδας Παντελάκης υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό για τον επόμενο χρόνο.

Ο έμπειρος αμυντικός γεννήθηκε στα Χανιά στις 10 Φεβρουαρίου 1995 και πρώτη του ομάδα ήταν ο Άρης Σούδας. Αγωνίστηκε σε Εργοτέλη, Φωστήρα, Ολυμπιακό, Κισσαμικό, Παναθηναϊκό και από το καλοκαίρι του 2019 στον ΠΑΣ Γιάννινα, από τον οποίο πρόσφατα έμεινε ελεύθερος μετρώντας 133 συμμετοχές με 8 γκολ σ’ αυτή την πενταετία»

Σχολιασμος