Πρόεδρος της Super League o Βαγγέλης Μαρινάκης

27.06.2024 Αναγνώστηκε 345 φορές

Μετά από 6,5 μήνες ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιστρέφει στην προεδρία της Super League καθώς χτες επικράτησε με 7-6 του Γιάννη Αλαφούζου του Παναθηναϊκού στη σχετική ψηφοφορία και θα ηγηθεί της λίγκας την ερχόμενη σεζόν.

Πρόεδρος της Super League o Βαγγέλης Μαρινάκης
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Έξι μήνες κα μερικές ημέρες μετά την παραίτησή του, η οποία είχε προκληθεί από την πρόταση μομφής που υπήρχε στα σκαριά λόγω της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης επιστρέφει…δριμύτερος.

Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» επικράτησε με 7-6 του προέδρου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου στη σχετική ψηφοφορία του Δ.Σ. της λίγκας και επιστρέφει ακάθεκτος.
Σημαντικό ρόλο φυσικά έπαιξε η αλλαγή ρότας από πλευράς ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε πρωτοστατήσει στην…ανταρσία εναντίον του Μαρινάκη.

Ο Δικέφαλος του Βορρά στήριξε τον ηγέτη του Ολυμπιακού και μαζί του φυσικά και ο Πανσερραϊκός. Αναλυτικά οι ομάδες που ψήφισαν τον Μαρινάκη ήταν οι: Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ατρόμητος, Αστέρας Τρίπολης, Βόλος, ΟΦΗ, Πανσερραϊκός.
Τον Γιάννη Αλαφούζο ψήφισαν οι εξής ομάδες: Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης, Λαμία, Καλλιθέα, Λεβαδειακός, ενώ καθοριστική ήταν η ψήφος του Παναιτωλικού, ο οποίος ψήφισε λευκό και στην ουσία η ομάδα του Αγρινίου διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί ότι απούσα ήταν η ΕΠΟ, όπως και σε όλες τις προηγούμενες ψηφοφορίες.
Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει: «Κατά τις σημερινές αρχαιρεσίες, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη κατά πλειοψηφία ο κ. Ευάγγελος Μαρινάκης. Στη θέση της αναπληρώτριας
προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League εξελέγη η κ. Αικατερίνη Κοξένογλου».

Σχολιασμος