Στον Θεσπρωτό βοηθός προπονητή ο Μιχάλης Μπόλος

16.07.2024 Αναγνώστηκε 2643 φορές #Eρασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

Στον Θεσπρωτό και την Γ' Εθνική θα συνεχίσει την προπονητική του καριέρα ο μέχρι πρότινος προπονητής του Αετού Νήσου, με την ομάδα της Ηγουμενίτσας να ανακοινώνει και επίσημα τη συνεργασία της με τον Γιαννιώτη προπονητή, ο οποίος θα είναι βοηθός και άμεσος συνεργάτης του Χουάν Ραμόν Ρότσα. 

Στον Θεσπρωτό βοηθός προπονητή ο Μιχάλης Μπόλος

Το παραπάνω βήμα στην προπονητική του καριέρα βρήκε ο Μιχάλης Μπόλος και από τον Αετό Νήσου και την Α' Ερασιτεχνική της ΕΠΣΗΠ θα συνεχίσει στον Θεσπρωτό, την ομάδα της Ηγουμενίτσας που συνεχίζει στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ο Μπόλος θα είναι βοηθός του Χουάν Ραμόν Ρότσα και άμεσος συνεργάτης του Αργεντινού τεχνικού. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Θεσπρωτού είναι η εξής:

"Ανακοινώνουμε την ενίσχυση του τεχνικού επιτελείου με τον Μιχάλη Μπόλο.

Κάτοχος διπλώματος UEFA A, σαν προπονητής έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Γιάννινα ενώ μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στον Αετό Νησιού.
 
Στην ποδοσφαιρική του καριέρα εχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη Θεσσαλονίκης και Νίκη Βόλου.
 
Από την πλευρά μας τον καλοσωρίζουμε στην οικογένεια του Θεσπρωτού και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία"!
 
Στην πρώτη του δήλωση στο PASsports ο νέος βοηθός προπονητή του Θεσπρωτού σημείωσε ότι:
 
"Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση του Θεσπρωτού για την εμπιστοσύνη. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να είμαι με τον κ. Ρότσα που έχει τόσες παραστάσεις. Θέλω να πιστεύω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους μέσα από την καθημερινή δουλειά μαζί με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας".
 
 

 

Σχολιασμος