Πατέρας για πρώτη φορά ο Μιχάλης Μπόλος

31.07.2024 Αναγνώστηκε 2027 φορές #Γ' Εθνική

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Γιαννιώτης προπονητής Μιχάλης Μπόλος, βοηθός προπονητή πλέον στον Θεσπρωτό του Χουάν Ραμόν Ρότσα καθώς σήμερα έγινε για πρώτη φορά πατέρας αφού η σύζυγος του Έλενα έφερε σήμερα στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Πατέρας για πρώτη φορά ο Μιχάλης Μπόλος

Καλοκαίρι μεγάλων αλλαγών και χαρμόσυνων γεγονότων είναι αυτό που διανύουμε για τον Μιχάλη Μπόλο. Ο Γιαννιώτης προπονητής συνεχίζει την καριέρα του στον Θεσπρωτό ως βοηθός του Χουάν Ραμόν Ρότσα από τον Αετό Νήσου και την Α' Ερασιτεχνική ανεβαίνει στην Γ΄Εθνική.

Ταυτόχρονα όμως σήμερα έγινε και πατέρας καθώς η σύζυγός του Έλενα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Μάλιστα, η ομάδα της Ηγουμενίτσας εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤOΣ, εύχεται ολόψυχα για την γέννηση του γιού του συνεργάτη της ομάδας μας, κυρίου Μπόλου Μιχάλη, υγεία, τύχη, και ευτυχία.
Είμαστε σίγουροι πως σε μερικά χρόνια θα είναι το νέο μεταγραφικό μας απόκτημα!!!!
Μιχάλη να σας ζήσει και να το δείτε να μεγαλώνει δυνατά και όμορφα!!!!"
 
Η συντακτική ομάδα του PASsports εύχεται στον Μιχάλη Μπόλο και τη σύζυγο του να είναι γερός και δυνατός ο γιος τους και να τον δουν όπως επιθυμούν, αλλά και στον παππού Νώντα και τα υπόλοπα μέλη της οικογένειας.
 

 

Σχολιασμος