Πήρε τους Γούλα και Μορφάκη ο Θεσπρωτός

31.07.2024 Αναγνώστηκε 1643 φορές #Γ' Εθνική

Την προσπάθεια του να ενισχυθεί ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής συνεχίζει ο Θεσπρωτός του Χουάν Ραμόν Ρότσα και απέκτησε με μεταγραφή από τη Θύελλα Κατσικάς τον Νίκο Γούλα, αλλά και τον Θοδωρή Μορφάκη από την Κ 19 του Παναιτωλικού.

Πήρε τους Γούλα και Μορφάκη ο Θεσπρωτός

Στον Θεσπρωτό και την Γ΄ Εθνική θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νίκος Γούλας. Ο 25χρονος Γιαννιώτης μεσοεπιθετικός αποχώρησε από τη Θύελλα Κατσικάς και θα συνεχίσει στην ομάδα της Ηγουμενίτσας. Ο Γούλας έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα, έπαιξε στην Κ 20 της Κέρκυρας, αλλά και σε ομάδες του ερασιτεχνικού όπως η Κράψη και οι Χουλιαράδες.

Επίσης, αποκτήθηκε από τον Θεσπρωτό και ο 19χρονος Θοδωρής Μορφάκης. Ο Καρδιτσιώτης επιθετικός έχει παίξει σε ακαδημίες γερμανικών ομάδων όπως η Άουξμπουργκ και η Σβαμπμουνχεν, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για την Κ 19 του Παναιτωλικού. Είχε καλή πορεία με τους Αγρινιώτες και πέτυχε 14 γκολ σε 35 συμμετοχές μέσα σε δύο σεζόν. Μάλιστα ο Μορφάκης ακολούθησε και την προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι, ωστόσο δεν έπεισε τον Γιάννη Πετράκη και δεν υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του Αγρινίου. Έτσι ο Θεσπρωτός ενδιαφέρθηκε και τον απέκτησε προκειμένου να ενισχύσει την επίθεσή του.

 

Σχολιασμος