Χωρίς κόσμο το φιλικό του ΠΑΣ με την Μπίλις

01.08.2024 Αναγνώστηκε 1278 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Κατά μισή ώρα άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του σαββατιάτικου φιλικού του ΠΑΣ Γιάννινα με την αλβανική FK Bylis και θα διεξαχθεί στις 18:30, ενώ όπως ενημέρωσε η γιαννιώτικη ΠΑΕ το φιλικό στο «Ζωσιμάδες» θα είναι κεκλεισμένων των θυρών και χωρίς δημοσιογραφική κάλυψη. 

Χωρίς κόσμο το φιλικό του ΠΑΣ με την Μπίλις

Χωρίς θεατές και δημοσιογραφική κάλυψη θα είναι το πρώτο καλοκαιρινό φιλικό του ΠΑΣ Γιάννινα με την αλβανική FK Bylis το απόγευμα του Σαββάτου στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων οι «Ζωσιμάδες», όπως ενημέρωσε η γιαννιώτικη ΠΑΕ. Σύμφωνα με ανθρώπους της ομάδας η πρόθεση ήταν να ανοιχτεί η μεγάλη κερκίδα και η είσοδος να είναι ελεύθερη, όμως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται από τον νέο αθλητικό νόμο που επιβάλλει ονομαστικό εισιτήριο σε όλους τους αγώνες. 

Επίσης, η ώρα διεξαγωγής άλλαξε και από τις 18:00 που είχε αρχικά προγραμματιστεί θα διεξαχθεί τελικά στις 18:30, προφανώς για λόγους ζέστης και υψηλών θερμοκρασιών. Η ομάδα δίνει προπονητικού χαρακτήρα διάσταση στο φιλικό με την αλβανική ομάδα και δεν θα επιτραπεί η είσοδος ούτε σε διαπιστευμένους δημοσιογράφους. Νέα ήθη και έθιμα από τη διοίκηση Χριστοβασίλη που προσπαθεί να καλύψει την απίστευτη γύμνια της...

 

 

Σχολιασμος